Portfolio
Syarafina Fyra. Kuala Terengganu. Do follow me on twitter @SyarafinaFyra. Thankyou.


I love stalkers:
Email Facebook Blogskin
Layout by 16thday and accordian scripts from dezinerfolio.
Saturday, January 28, 2012 , 2:36 AM


Assalamualaikum. hey ya people? howwa you? hihi. lame ohh dok update belog. lama ke? baru je rasa. muehehe. stay cool bebeh. hmm nak habis dah ke cuti sekolah one weeks? hmm hmm sekejap je rasa. cuti yang bulan dua belas haritu pun rasa sekejap gok. haha! oh yeah. lau cakap pasal cuti memang dok cukup sokmo. ish ish. syukur ah boleh cuti tuuuu. okay heart? okay :* hihi. hmm hmm haritu aku remove dia. sape tu? ahu gok. remove sape ahu. dok kenal. hahaha dok ahh. remove dia la. no need to know who he is, okay bebeh? alaa lagi pun takdok menda doh kot nok care pasal ye. so remove ah. menda gi. hahahaha! op op. useless. biar ah. he started a new life & I too. lagi pun lagi pun biar ah dea be happy sweet couple seme tu dengan ex dea balik. me turut happy ok? :D I dont have any feelings toward him anymore & I guess him same like me. kan kan? Alaa mengaku je ah. Dok baik nipu. hihihi. k aku tgk girl tu tweet pict kiteorg lepak dulu. before gaduh op? lau dok silap ah. haha. aku RT balik. rindu juga. tp biar la. menda lepas doh pun. tadok orang lari dari wat silap. So childish. hoho. so sorry lah ye kalau ade wat silap. ok big boss? haha. rindunyaa zaman dulu. tp wat nde rindu zaman dulu? rindu masa depan ah pulok. hahahahaha k ngarut. bye :*