Portfolio
Syarafina Fyra. Kuala Terengganu. Do follow me on twitter @SyarafinaFyra. Thankyou.


I love stalkers:
Email Facebook Blogskin
Layout by 16thday and accordian scripts from dezinerfolio.
Friday, January 13, 2012 , 3:21 PM


Hmm lepas nii kena jadi ulat buku ke? Kena selalu buat nota ke? Kena selalu hadir ke sekolah ke? Kena selalu focus dalam kelas ke? Kena selalu siapkan homework ke? Kena selalu pergy extra class ke? Okay seme nii aku kena buat & ikut :( okay please accept the fact Fyra, mu kena berjuang demi PMR. hoi hoi, sembang lebihh :'P haha. wtv. InsyaAllah aku akan selalu attend sekolah & extra class. K mcm terpaksa lah pulak :'O for ur future too bebeh. Hihi. Ye lah ye lah. Mesti ah jealous kan lau tengok orang yang dapat result PMR tu 'cemerlang' fuyoo. Nak cam gitu gok boleh? Hoho. InsyaAllah, Amin :* tapi kan kan macam tak best ah classmate tahun nii. Hm sodihnya :'( takpe ah. Maybe cikgu tak nak aku main main kot tahun ni, haa lahh sebab lau ada kawan aku tu mmg comfirm tak focus dalam class. Hok aloh! Ngadonya mu Fyra. Hihik :p Dah ah kena duk belakang sekali. Mata aku nii dah lah rabun. Pakai spek pun still tak clear mane sebab aku kan rabun jauh :'O *k korang seme baru tahu aku nii pakai spek rupanya :p Okay lah. Byeibyei.